Ontdek Vogue

Vogue Bike wil jou laten genieten van de beste, meest comfortabele fietservaring

Sinds 2007 is de Europe Cycle Company BV, merknaam Vogue Bike, jouw specialist in elektrisch fietsen. Al 15 jaar produceren we succesvol de beste e-bikes en e-bakfietsen voor de Europese markt. Onze fietsen zijn te vinden binnen ons ruime netwerk aan erkende dealers, ook te vinden bij jou in de buurt. Kwaliteit, gemak, uitstraling en betaalbaarheid, is waar we voor staan.

Vogue Bike staat garant voor kwaliteit, duurzaamheid en gemak. Tegelijk vinden we dat elektrisch fietsen voor iedereen betaalbaar en leuk moet zijn. Bij onze erkende dealers, zowel op locatie als online, vind je daarom een ruim aanbod in e-bikes en e-bakfietsen

Missie

De missie van Europe Cycle Company is om fietsen toegankelijk en plezierig te maken voor iedereen. We willen mensen helpen om hun eigen stijl uit te drukken door middel van onze kleurrijke en eigentijdse fietsen. Door duurzame en ethische productieprocessen te gebruiken en samen te werken met lokale leveranciers, streven we naar een positieve impact op het milieu en de gemeenschap. We zijn toegewijd aan het bieden van uitstekende klantenservice en het bouwen van langdurige relaties met onze klanten.

Vissie

De visie van Europe Cycle Company is om mensen te inspireren om te genieten van de vrijheid en het avontuur dat fietsen biedt. Wij willen een cultuur van duurzame mobiliteit bevorderen door middel van trendy, kwalitatieve en betaalbare fietsen die een glimlach op ieders gezicht toveren. We willen mensen aanmoedigen om meer te bewegen, zichzelf uit te dagen en nieuwe plaatsen te ontdekken op de fiets.

Video afspelen

Ervaar puur rijplezier

Niet iedereen is een geboren fietser. De elektrische fiets is voor veel mensen een fijne uitkomst. Je komt uitgerust aan op je werk of op school, hebt geen last meer van wind tegen en gaat efficiënt om met je tijd. Daarnaast pas je de e-bike of e-bakfiets van Vogue Bike eenvoudig aan op je eigen voorkeuren. Het afstellen van de elektrische fiets en het maken van een proefrit is bij onze dealers geen enkel probleem. Ervaar nu ook het comfort en gemak van een e-bike. Geniet van jarenlang puur rijplezier.

De eerste elektrische fiets is voor veel mensen even wennen, en dat snappen we helemaal. Daarom gaan we bij Vogue Bike uit van jouw ervaring, wanneer je nu de keuze gaat maken voor een e-bike of e-bakfiets. Ontdek op jouw manier hoe de elektrische fiets je leven een stukje mooier maakt.

Bij Vogue Bike vinden we dat kwaliteit, design en betaalbaarheid hand in hand gaan. Wij geloven: hoe beter je fiets, hoe vaker je fietst!
Zo geeft een Vogue Bike je iedere dag weer plezier om te fietsen.

Persoonlijke aandacht

Nederland is een fietsland bij uitstek. Fietsen geeft ons een gevoel van vrijheid en ruimte om te gaan waar we willen gaan. Daarnaast zijn we gezond bezig bij elke kilometer die we maken. Omdat Nederlanders graag korte én lange afstanden op de fiets doorbrengen, is comfort een belangrijke pijler.

De elektrische fietsen van Vogue Bike worden volledig aangepast op jouw persoonlijke wensen. De juiste hoogte, diepte en overige functionaliteiten zorgen voor een fiets die precies bij jou past.

De e-bikes en e-bakfietsen van Vogue Bike zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. We beschikken over een groot netwerk van erkende dealers die zowel via het internet als op locatie alles weten te vertellen over de voordelen van Vogue.

PARTNERS

Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.