Doorgaan naar artikel

E-bike

De E-bike heeft zich definitief gevestigd op de fietsmarkt. Wist je dat de elektrische fiets de best verkochte fiets van dit moment is? Bij Vogue kies je uit diverse modellen en uitvoeringen. Wij zorgen voor het optimale comfort bij je volgende fietservaring, ongeacht of je de fiets pakt voor een korte of lange afstand. Geniet van meer comfort, kwaliteit en een modern design. Jouw E-bike vind je bij Vogue.

Frame type
Frame type
Plaats Motor
Plaats Motor
Versnellingen
Versnellingen

Voordelen van een e-bike

Ben je verschillende E-bikes met elkaar aan het vergelijken? Dan heb je uiteenlopende keuzemogelijkheden. Denk aan de positie van de motor op de fiets, een dames- of herenmodel, stadsfiets of juist een sportief model. Elektrische fietsen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld, en zowel jong als oud maken hier gretig gebruik van. De belangrijkste voordelen van de E-bike zijn te vinden in het comfort, de snelheid en het gemak waarmee je onderweg bent. Geniet van de optimale beleving met een stijlvol model die past bij jouw fietsgedrag.

Persoonlijk advies

Wil je een E-bike kopen? Die aankoopbeslissing maak je niet zomaar. Je wilt direct het beste model en het maximale fietscomfort ervaren. Laat je om die reden adviseren over de eigenschappen per model. Maak een keuze uit bovenstaand overzicht met E-bikes van Vogue, en ontdek alles over de functionaliteiten en meer. We geven je graag een persoonlijk advies over alle mogelijkheden, zodat je verzekerd bent van een fiets die bij je past.

Voel de ervaring met Vogue

Bekijk hier alle E-Bikes & E-Bakfietsen. Hulp nodig bij het kiezen? Zoek de dichtstbijzijnde dealer.
E-Bikes of E-Bakfietsen
E-Bikes of E-Bakfietsen
Plaats Motor
Plaats Motor
Frame type
Frame type
Versnellingen
Versnellingen

Meer informatie over de elektrische fiets

De e-bike is jouw favoriete vervoersmiddel voor korte en lange afstanden. Tijdens het fietsen krijg je elektrische ondersteuning, waardoor je eenvoudig sneller rijdt en comfortabel op de plek van bestemming komt. 

Vanaf het moment dat je begint met trappen geeft de sensor een signaal af, waarna een zekere mate van trapondersteuning wordt gegeven, passend bij je gewenste snelheid. Bij Vogue zit je voordelig.

E-bike kopen

Ben je jezelf aan het oriënteren op een nieuwe e-bike of zelfs een e-bakfiets van Vogue? Wij vertellen je graag alles over de functionaliteiten waaraan een elektrische fiets moet voldoen. Welke elementen maken het verschil bij een e-bike?

  • Actieradius van de elektrische fiets
  • Ondersteuning: trapkracht of rotatie
  • Positie van de motor (voor, midden, achter)
  • Gewicht: belangrijk voor de stabiliteit

Alle bovenstaande factoren kunnen een rol spelen in de keuze voor een e-bike of e-bakfiets. Aangezien hier technische specificaties bij om de hoek komen, is het verstandig om vrijblijvend informatie in te winnen. Dit is mogelijk via onze website of bij een aangesloten dealer.

Electrische fiets: aantrekkelijke voordelen

Wat is jouw belangrijkste reden om een elektrische fiets te kopen? De e-bike heeft een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van de normale fiets. Gemak en comfort zijn voor de meeste mensen belangrijk. In de buitenlucht fietsen is heerlijk, maar je wilt niet uitgeput of bezweet op je werk of bij school aankomen. 

Dankzij de e-bike krijg je het ruggensteuntje dat je nodig hebt om korte en lange afstanden eenvoudig te overbruggen. Wij maken fietsen weer leuk, waar je ook heengaat.

Heren & Dames e-bikes

De e-bikes van het merk Vogue zijn stijlvol en elegant. Onze modellen zijn aangepast op je persoonlijke voorkeuren. Ben je op zoek naar een stoere e-bike voor heren, of kies je voor de elegantie in een e-bike voor dames? 

Binnen ons systeem selecteer je eenvoudig jouw perfecte elektrische fiets op basis van de plaats van de motor, frame type en het aantal versnellingen. Ga stijlvol de weg op en bereik je bestemming in een handomdraai met de e-bikes van Vogue.

Het belang van het frame

Het frame behoort tot één van de belangrijkste onderdelen van e-bikes en e-bakfietsen. Door deze op de juiste maat te selecteren, voorkom je overbelasting van je spieren en gewrichten. Een goede zithouding zorgt voor nog meer comfort tijdens de fietsrit. 

Weet je niet zeker welk frame van de e-bike het beste bij jou past? Bezoek dan de dichtstbijzijnde dealer om kennis te maken met de mogelijkheden.

Vind jouw model

Jouw kinderen naar school brengen in de e-bakfiets, de elektrische fiets mee naar de winkel of met de e-bike naar je werk fietsen: iedereen heeft zijn of haar eigen redenen om te kiezen voor de e-bikes van Vogue. 

Laat je verrassen door de stijlvolle modellen en selecteer eenvoudig de e-bike die bij jou past. Bezoek onze dichtstbijzijnde dealer voor meer informatie en een gratis proefrit.