Doorgaan naar artikel
Ontdek Vogue

Vogue Bike wil jou laten genieten van de beste, meest comfortabele fietservaring

Sinds 2007 is de Europe Cycle Company BV, merknaam Vogue Bike, jouw specialist in elektrisch fietsen. Al meer dan 10 jaar produceren we succesvol de beste e-bikes en e-bakfietsen voor de Europese markt. Onze fietsen zijn te vinden binnen ons ruime netwerk aan erkende dealers, ook te vinden bij jou in de buurt. Kwaliteit, gemak, uitstraling en betaalbaarheid, is waar we voor staan.  

Missie

In 2025 wil Vogue Bike behoren tot de top-5 meest verkochte e-bike merken in Europa

Visie  

Als organisatie streeft Vogue Bike naar duurzaamheid en gemak op de fiets. Onze e-bikes onderscheiden zich in uitstraling, kwaliteit en de betaalbare prijzen voor ieder type fietser

 

De beste e-bikes en e-bakfietsen

Vogue Bike staat garant voor kwaliteit, duurzaamheid en gemak. Tegelijk vinden we dat elektrisch fietsen voor iedereen betaalbaar en leuk moet zijn. Bij onze erkende dealers, zowel op locatie als online, vind je daarom een ruim aanbod in e-bikes en e-bakfietsen. Bekijk alle E-bikes bij Vogue.

Ervaar puur rijplezier 

Niet iedereen is een geboren fietser. De elektrische fiets is voor veel mensen een fijne uitkomst. Je komt uitgerust aan op je werk of op school, hebt geen last meer van wind tegen en gaat efficiënt om met je tijd. Daarnaast pas je de e-bike of e-bakfiets van Vogue Bike eenvoudig aan op je eigen voorkeuren. Het afstellen van de elektrische fiets en het maken van een proefrit is bij onze dealers geen enkel probleem. Ervaar nu ook het comfort en gemak van een e-bike. Geniet van jarenlang puur rijplezier. 

De eerste elektrische fiets is voor veel mensen even wennen, en dat snappen we helemaal. Daarom gaan we bij Vogue Bike uit van jouw ervaring, wanneer je nu de keuze gaat maken voor een e-bike of e-bakfiets. Ontdek op jouw manier hoe de elektrische fiets je leven een stukje mooier maakt.

Bij Vogue Bike vinden we dat kwaliteit, design en betaalbaarheid hand in hand gaan. Wij geloven: hoe beter je fiets, hoe vaker je fietst!
Zo geeft een Vogue Bike je iedere dag weer plezier om te fietsen. 

Kom naar onze dealer bij u in de buurt en ervaar zelf hoe onze modellen bij u passen.

Persoonlijke aandacht

 

Nederland is een fietsland bij uitstek. Fietsen geeft ons een gevoel van vrijheid en ruimte om te gaan waar we willen gaan. Daarnaast zijn we gezond bezig bij elke kilometer die we maken. Omdat Nederlanders graag korte én lange afstanden op de fiets doorbrengen, is comfort een belangrijke pijler. 

De elektrische fietsen van Vogue Bike worden volledig aangepast op jouw persoonlijke wensen. De juiste hoogte, diepte en overige functionaliteiten zorgen voor een fiets die precies bij jou past. 

De e-bikes en e-bakfietsen van Vogue Bike zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. We beschikken over een groot netwerk van erkende dealers die zowel via het internet als op locatie alles weten te vertellen over de voordelen van Vogue. 

Vogue


PARTNERS

Logo Samsung
bafang logo
LG logo
SRSuntour Logo
continental logo
shimano logo
hesling logo
shimano nexus logo
akm logo
cst logo
velo logo
buzaglo logo
tektro logo
axa logo
büchel logo
kenda logo