Vacatures

Fietsmonteur Beverwijk

Wie zijn wij

Europe Cycle Company BV met merknaam Vogue Bike is een familiebedrijf opgericht in 2007. Al meer dan 10 jaar produceren we succesvol fietsen voor de Europese markt via een groot dealernetwerk. We leveren in verschillende segmenten e-bikes en e-bakfietsen. Kwaliteit, gemak, uitstraling en scherpe prijzen is waar we voor staan. Als organisatie streeft Vogue Bike naar duurzaamheid en gemak op de fiets. Onze e-bikes en e-bakfietsen onderscheiden zich in uitstraling, kwaliteit en de betaalbare prijzen voor ieder type fietser.

Taken en verantwoordelijkheden

Als fietsmonteur in Beverwijk ben jij verantwoordelijk voor het afmonteren en repareren van nieuwe fietsen. 

Jij zorgt ervoor dat alle fietsen klaar staan en volledig af zijn om te verkopen aan de klant. Je monteert alle onderdelen die de fietsen horen te hebben, zodat alle klanten gelukkig het fietspad op kunnen. Alle fietsen die kapot zijn, zijn aan jou om te repareren en ervoor te zorgen dat deze weer optimaal functioneren.

 Wie ben jij

Als fietsmonteur in Beverwijk ben jij iemand die het fijn vindt om dingen aan te pakken. Je kan goed samenwerken in een team, maar redt het zelf ook in je eentje als dit nodig is. Je bent flexibel inzetbaar en snapt wat de klanten willen. Je hebt een passie voor sleutelen en draagt graag iets bij aan het produceren van mooie fietsen van de beste kwaliteit. Enige kennis van techniek en onderdelen van fietsen is een pre, maar in principe is een goede hoeveelheid passie voor sleutelen al top!

 Wat bieden wij

  • Een bruto uurloon o.b.v. leeftijd en ervaring;
  • Een gezellig en gedreven team;
  • Een lekkere uitgebreide lunch.

Wat wij vragen

  • Minimaal middelbare school werk- en denkniveau;
  • Je hebt passie voor sleutelen aan fietsen;
  • Je werkt nauwkeurig;
  • Je bent flexibel inzetbaar.
  • Beschikbaar 32 tot 40 uur per week

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature? We drinken graag een kopje koffie met je!
Neem contact met ons via [email protected]