Krijg 6 maanden extra garantie

Registreer je fiets binnen 14 dagen na aankoop en ontvang gratis 6 maanden extra garantie.

Het is mogelijk om op de e-bike en e-bakfiets van Vogue extra garantie af te sluiten. Deze verlengde garantie geldt bovenop de gebruikelijke fabrieksgarantie. De verlengde extra gratis garantie van 6 maanden betekent dat je jarenlang onbezorgd fietsplezier ervaart. 

Wat valt onder de extra garantie? 

De aanvullende garantie op een e-bike en e-bakfiets voorkomt onverwacht hoge reparatiekosten na afloop van de fabrieksgarantie. Binnen de voorwaarden van de extra garantie vallen de volgende onderdelen:

  • Accu 
  • Motor 
  • Frame
  • Display
  • Speedsensor  

De extra garantie kent dezelfde voorwaarden ten opzichte van de gebruikelijke garantie. Binnen deze periode heb je recht op de volle 100% garantie op bovenstaande onderdelen van de e-bike of e-bakfiets. Ook de relatief duurdere onderdelen van de elektrische fiets, zoals de accu en motor, vallen dus onder de extra garantie. Reparatiekosten op deze onderdelen kunnen in de praktijk hoog uitvallen wanneer de garantieperiode is afgelopen. Een ruime dekking biedt langdurig comfort.

Framenummer voor extra garantie 

Wanneer je de eerste eigenaar bent van een e-bike of e-bakfiets van het merk Vogue, dan ontvang je van onze dealer een aankoop- of garantiebewijs. Hierop staan de unieke kenmerken van de elektrische fiets vermeld, zoals het type en framenummer. Mocht je dit aankoop- of garantiebewijs niet meer in bezit hebben, dan is het framenummer eveneens te vinden op de elektrische fiets zelf.

Framenummer opzoeken 

Op een e-bike of e-bakfiets zijn diverse nummers te vinden, waaronder het serie- en framenummer. Het framenummer, te vinden op de voorvork, is voorzien van een specifieke notatie: 3 letters, 8 cijfers en 1 letter. Voorbeeld framenummer: ECC12345678E. Dit voorkomt verwarring bij het aanmelden van je e-bike voor de extra garantie.