Events

Je vindt Vogue Bike regelmatig op grote fietsbeurzen in binnen- en buitenland. Hier kan je onze stand bezoeken, de e-bike of e-bakfiets zelf testen, en ons assortiment met elektrische fietsen bekijken. Ook vind je tijdens de events onze brochure met aanvullende informatie over het product. Ontdek op welke fietsbeurs we binnenkort te vinden zijn.

Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Laatste afgelopen Evenementen

B2B Festival

Brabanthallen Diezekade 1, 's-Hertogenbosch

Velofollies

Kortrijk Xpo President Kennedylaan 100, Kortrijk

Unieke beleving

Tijdens onze events laten we je graag in aanraking komen met de unieke belevenis: het fietsen op een e-bike of e-bakfiets van Vogue. Ook in 2024 is Vogue Bike weer te vinden op verschillende beurzen, waar je die belevenis zelf kunt ervaren.

Kom langs en blijf op de hoogte van de laatste trends & ontwikkelingen rondom de elektrische fiets. Tijdens de diverse fietsbeurzen gericht op vrije tijd en mobiliteit kom je persoonlijk in aanraking met alle mogelijkheden van elektrische fietsen. Beleef de full experience met Vogue Bike!

Terugblik van 2019/2020

Velo Follies 2019

Velo Follies 2020

Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.