Doorgaan naar artikel

E-bike

De E-bike heeft zich definitief gevestigd op de fietsmarkt. Wist je dat de elektrische fiets de best verkochte fiets van dit moment is? Bij Vogue kies je uit diverse modellen en uitvoeringen. Wij zorgen voor het optimale comfort bij je volgende fietservaring, ongeacht of je de fiets pakt voor een korte of lange afstand. Geniet van meer comfort, kwaliteit en een modern design. Jouw E-bike vind je bij Vogue.

Voordelen van de E-bike

Ben je verschillende E-bikes met elkaar aan het vergelijken? Dan heb je uiteenlopende keuzemogelijkheden. Denk aan de positie van de motor op de fiets, een dames- of herenmodel, stadsfiets of juist een sportief model. Elektrische fietsen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld, en zowel jong als oud maken hier gretig gebruik van. De belangrijkste voordelen van de E-bike zijn te vinden in het comfort, de snelheid en het gemak waarmee je onderweg bent. Geniet van de optimale beleving met een stijlvol model die past bij jouw fietsgedrag.

Persoonlijk advies 

Wil je een E-bike kopen? Die aankoopbeslissing maak je niet zomaar. Je wilt direct het beste model en het maximale fietscomfort ervaren. Laat je om die reden adviseren over de eigenschappen per model. Maak een keuze uit bovenstaand overzicht met E-bikes van Vogue, en ontdek alles over de functionaliteiten en meer. We geven je graag een persoonlijk advies over alle mogelijkheden, zodat je verzekerd bent van een fiets die bij je past.Maak kennis met Vogue

Vogue is al meer dan 10 jaar jouw vertrouwde plek voor elektrische fietsen. Wij geloven erin dat een E-bike voor iedereen betaalbaar moet zijn, terwijl je niet hoeft in te boeten op kwaliteit en design. 

We willen je het plezier in fietsen teruggeven in de vorm van gemak en comfort, want: hoe beter je fiets, hoe vaker je fietst! Ontdek meer >

Wij beschikken over een groot netwerk van online en fysieke dealers. Zo is het op locatie mogelijk om onze modellen uitvoerig te testen, alvorens je overgaat tot de aankoop van je nieuwe elektrische fiets. Ook kan je online op zoek gaan naar je favoriete model.

 


                                                                    De elektrische fiets is hip

Vroeger zagen we E-bikes als een investering voor oudere mensen, maar dat beeld is vandaag de dag heel anders. De elektrische variant van de fiets is geschikt voor iedereen, ongeacht het doel van je volgende fietstocht. Verrassende modellen hebben ervoor gezorgd dat het imago van de E-bike een flinke boost heeft gekregen.  Maak kennis met het verrassend moderne, stijlvolle aanbod: Vogue.