Doorgaan naar artikel

E-bakfiets

E-bakfietsen zijn ideaal voor het vervoeren van je kinderen naar school, of het meedragen van zware boodschappen op de fiets. Ontdek de functionele en stijlvolle modellen bij Vogue en geniet direct van meer comfort tijdens je volgende fietstocht. De E-bakfiets is helemaal trendy.

Wat is de E-bakfiets? 

E-bakfietsen zijn de volgende generatie bakfietsen zoals we die al jaren zien rijden. Het gemak van deze elektrische variant is evenwel doorslaggevend in je keuze. De bakfiets is eenvoudig te besturen en kent een functioneel design voor de perfecte wegligging. Heb je nog jonge kinderen en wil je deze op een gezonde en veilige manier naar school vervoeren? Dan kies je voor de E-bakfiets van Vogue. Maar ook voor het meenemen van zware boodschappen of andere producten is dit een geschikte oplossing. Ontdek alle mogelijkheden bij Vogue. 

Effectief onderweg

Met een elektrische bakfiets kom je vrijwel overal waar je normaal niet komt met de standaard bakfiets. Dankzij de ondersteuning van de motor is een hoge brug of heuvel geen enkel probleem meer, zelfs wanneer je meerdere kinderen tegelijk aan het vervoeren bent. Ook is het een ideaal vervoersmiddel wanneer je een grote ronde met boodschappen wilt ophalen. Nooit meer problemen met parkeren, en op een comfortabele manier onderweg in de buitenlucht.

Stijlvolle modellen 

Bij de e-bakfiets kijken we net iets anders aan tegen de actieradius. Deze is afhankelijk van het laadgewicht in de bak, de huidige bandenspanning en het tempo waarin je fietst. Kies bij Vogue uit stijlvolle modellen om de stad te doorkruisen. Selecteer bijvoorbeeld de Vogue Carry 3 met verhoogd stuur of de compacte Vogue Troy. De elektrische bakfiets is ideaal voor zwaarder vervoer. Ga voor de optimale functionaliteit en selecteer de e-bakfiets die bij jou past.


Ontdek Vogue

Bij Vogue Bike geloven we in het principe dat iedereen moet kunnen genieten van de unieke ervaring van een e-bike of e-bakfiets. We kiezen voor kwaliteit, stijlvolle designs en betaalbaarheid. Je vindt de servicepunten van Vogue altijd bij jou in de buurt. Bezoek onze dealers en ontdek welk model geschikt is voor jou. Vogue streeft naar duurzaamheid en gemak op de fiets, en dat komt terug in alle aspecten van onze elektrische e-bikes en e-bakfietsen. Wil je meer weten over Vogue? We staan voor je klaar.