Vogue Basic

Kategori:

specifikationer

Rammemateriale: Aluminium
Support: 5 niveau’s, digitaal LCD display
Gear: Shimano Nexus 3 of 7 speed
Motor: AKM (250 watt)
Placer motor: Til
Sensor: fart
Batteri: 13Ah / 468Wh (LG)
Installer batteri: Bagageholder
Handlingsradius: 70-120 km
Højeste hastighed: 25 km/t
Vægt: 23,9 kg
Forgaffel: Fjeder (integreret)
Sadel: velo
Sadelpind: fjedrende
Forbremse: V-Brake
Bagbremse: Shimano rullebremse
Fælge: Dobbeltvægget aluminium (700C)
Dæk: Continental
Belysning til: Led
Bagbelysning: Automatisk LED, integreret i batteriet
Nøgle lås: AXA Solid
Belastbar vægt: 120 kg
Farver: Matt-Black-Brown, Matt-Black-Black, Matt-Grey, Silk-Blue & Green

<Tilbage til oversigt

Vogue Basic er en stabil og behagelig e-cykel, der er velegnet til hyppig brug. Dette er en ideel startmodel til den nye e-cykelbruger. Alle de funktionelle egenskaber, du forventer af en elektrisk cykel, i kombination med en kraftig og dobbeltvægget, men alligevel let aluminiumsramme. Forgaflen og sadelpinden er begge elastiske, så du nemt kan cykle over bump uden at lægge mærke til det.

De motor is gemonteerd op het voorwiel. Dit type motor wordt aangestuurd door een sensor, waardoor je trapondersteuning direct wordt aangepast op je rotatiesnelheid. De voorwielmotor is onderhoudsvriendelijk, relatief voordelig en eenvoudig in gebruik. Neem daarbij de Shimano Nexus 3 of 7 speed versnellingen en je hebt een e-bike die je op een zeer prettige manier vervoert. De hoge actieradius van de fiets tot ruim 100 kilometer betekent evenwel dat de Vogue Basic ook buiten de stad prima tot zijn recht komt. Daarnaast beschikken al onze voorwielmotor e-bikes voor uw veiligheid over een remlicht.

Vogue Basic i fem farvevarianter

Het gewicht van deze e-bike is relatief laag met 23,9 kg. Het belastbaar gewicht is 120 kg. Je kunt derhalve eenvoudig je zware boodschappen mee naar huis vervoeren. De Vogue Basic is verkrijgbaar in diverse kleuren: Matt-Black-Brown, Matt-Black-Black, Matt-Grey, Silk-Blue en Green. Passende kleuren die zorgen voor een luxe uitstraling en zo voelt het ook wanneer je onderweg bent op de Vogue Basic. Laat je verrassen door de functionaliteit en stijlvolle details van deze basic e-bike.

Rammetype

Dame cykel

Anbring motoren

Forhjulsmotor

Farve

Blauw, Crème, Grijs, Zwart

Gear

3, 7