Doorgaan naar artikel

Voel de ervaring met Vogue

Bekijk hier alle E-Bikes & E-Bakfietsen. Hulp nodig bij het kiezen? Zoek de dichtstbijzijnde dealer.
E-Bikes of E-Bakfietsen
E-Bikes of E-Bakfietsen
Frame type
Frame type
Plaats Motor
Plaats Motor
Versnellingen
Versnellingen

Meer informatie over de elektrische fiets

De e-bike is jouw favoriete vervoersmiddel voor korte en lange afstanden. Tijdens het fietsen krijg je elektrische ondersteuning, waardoor je eenvoudig sneller rijdt en comfortabel op de plek van bestemming komt. Vanaf het moment dat je begint met trappen geeft de sensor een signaal af, waarna een zekere mate van trapondersteuning wordt gegeven, passend bij je gewenste snelheid. Bij Vogue zit je voordelig.


E-bike kopen

Ben je jezelf aan het oriënteren op een nieuwe e-bike of zelfs een e-bakfiets van Vogue? Wij vertellen je graag alles over de functionaliteiten waaraan een elektrische fiets moet voldoen. Welke elementen maken het verschil bij een e-bike?

  • Actieradius van de elektrische fiets
  • Ondersteuning: trapkracht of rotatie
  • Positie van de motor (voor, midden, achter)
  • Gewicht: belangrijk voor de stabiliteit

Alle bovenstaande factoren kunnen een rol spelen in de keuze voor een e-bike of e-bakfiets. Aangezien hier technische specificaties bij om de hoek komen, is het verstandig om vrijblijvend informatie in te winnen. Dit is mogelijk via onze website of bij een aangesloten dealer.


Elektrische fiets: aantrekkelijke voordelen

Wat is jouw belangrijkste reden om een elektrische fiets te kopen? De e-bike heeft een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van de normale fiets. Gemak en comfort zijn voor de meeste mensen belangrijk. In de buitenlucht fietsen is heerlijk, maar je wilt niet uitgeput of bezweet op je werk of bij school aankomen. Dankzij de e-bike krijg je het ruggensteuntje dat je nodig hebt om korte en lange afstanden eenvoudig te overbruggen. Wij maken fietsen weer leuk, waar je ook heengaat.


Heren & Dames e-bikes

De e-bikes van het merk Vogue zijn stijlvol en elegant. Onze modellen zijn aangepast op je persoonlijke voorkeuren. Ben je op zoek naar een stoere e-bike voor heren, of kies je voor de elegantie in een e-bike voor dames? Binnen ons systeem selecteer je eenvoudig jouw perfecte elektrische fiets op basis van de plaats van de motor, frame type en het aantal versnellingen. Ga stijlvol de weg op en bereik je bestemming in een handomdraai met de e-bikes van Vogue.


Het belang van het frame

Het frame behoort tot één van de belangrijkste onderdelen van e-bikes en e-bakfietsen. Door deze op de juiste maat te selecteren, voorkom je overbelasting van je spieren en gewrichten. Een goede zithouding zorgt voor nog meer comfort tijdens de fietsrit. Weet je niet zeker welk frame van de e-bike het beste bij jou past? Bezoek dan de dichtstbijzijnde dealer om kennis te maken met de mogelijkheden.


Vind jouw model

Jouw kinderen naar school brengen in de e-bakfiets, de elektrische fiets mee naar de winkel of met de e-bike naar je werk fietsen: iedereen heeft zijn of haar eigen redenen om te kiezen voor de e-bikes van Vogue. Laat je verrassen door de stijlvolle modellen en selecteer eenvoudig de e-bike die bij jou past. Bezoek onze dichtstbijzijnde dealer voor meer informatie en een gratis proefrit.

Voel de ervaring met Vogue

Bekijk hier alle E-Bikes & E-Bakfietsen. Hulp nodig bij het kiezen? Zoek de dichtstbijzijnde dealer.
E-Bikes of E-Bakfietsen
E-Bikes of E-Bakfietsen
Plaats Motor
Plaats Motor
Frame type
Frame type
Versnellingen
Versnellingen

Meer informatie over de elektrische fiets

De e-bike is jouw favoriete vervoersmiddel voor korte en lange afstanden. Tijdens het fietsen krijg je elektrische ondersteuning, waardoor je eenvoudig sneller rijdt en comfortabel op de plek van bestemming komt. 

Vanaf het moment dat je begint met trappen geeft de sensor een signaal af, waarna een zekere mate van trapondersteuning wordt gegeven, passend bij je gewenste snelheid. Bij Vogue zit je voordelig.

E-bike kopen

Ben je jezelf aan het oriënteren op een nieuwe e-bike of zelfs een e-bakfiets van Vogue? Wij vertellen je graag alles over de functionaliteiten waaraan een elektrische fiets moet voldoen. Welke elementen maken het verschil bij een e-bike?

  • Actieradius van de elektrische fiets
  • Ondersteuning: trapkracht of rotatie
  • Positie van de motor (voor, midden, achter)
  • Gewicht: belangrijk voor de stabiliteit

Alle bovenstaande factoren kunnen een rol spelen in de keuze voor een e-bike of e-bakfiets. Aangezien hier technische specificaties bij om de hoek komen, is het verstandig om vrijblijvend informatie in te winnen. Dit is mogelijk via onze website of bij een aangesloten dealer.

Electrische fiets: aantrekkelijke voordelen

Wat is jouw belangrijkste reden om een elektrische fiets te kopen? De e-bike heeft een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van de normale fiets. Gemak en comfort zijn voor de meeste mensen belangrijk. In de buitenlucht fietsen is heerlijk, maar je wilt niet uitgeput of bezweet op je werk of bij school aankomen. 

Dankzij de e-bike krijg je het ruggensteuntje dat je nodig hebt om korte en lange afstanden eenvoudig te overbruggen. Wij maken fietsen weer leuk, waar je ook heengaat.

Heren & Dames e-bikes

De e-bikes van het merk Vogue zijn stijlvol en elegant. Onze modellen zijn aangepast op je persoonlijke voorkeuren. Ben je op zoek naar een stoere e-bike voor heren, of kies je voor de elegantie in een e-bike voor dames? 

Binnen ons systeem selecteer je eenvoudig jouw perfecte elektrische fiets op basis van de plaats van de motor, frame type en het aantal versnellingen. Ga stijlvol de weg op en bereik je bestemming in een handomdraai met de e-bikes van Vogue.

Het belang van het frame

Het frame behoort tot één van de belangrijkste onderdelen van e-bikes en e-bakfietsen. Door deze op de juiste maat te selecteren, voorkom je overbelasting van je spieren en gewrichten. Een goede zithouding zorgt voor nog meer comfort tijdens de fietsrit. 

Weet je niet zeker welk frame van de e-bike het beste bij jou past? Bezoek dan de dichtstbijzijnde dealer om kennis te maken met de mogelijkheden.

Vind jouw model

Jouw kinderen naar school brengen in de e-bakfiets, de elektrische fiets mee naar de winkel of met de e-bike naar je werk fietsen: iedereen heeft zijn of haar eigen redenen om te kiezen voor de e-bikes van Vogue. 

Laat je verrassen door de stijlvolle modellen en selecteer eenvoudig de e-bike die bij jou past. Bezoek onze dichtstbijzijnde dealer voor meer informatie en een gratis proefrit.